söndag 24 november 2013

Att hitta viljan och orken att starta om

Att än en gång börjar om på en ny blogg var ett beslut jag tog idag när jag var på väg hem från affären. Jag kände mig trött, kroppen var tung och sinnet totalt omotiverad till allting - allting som jag egentligen vill.

Det vill säga träna, äta rätt och ta tag i livet.

Tidigare idag bestämde jag mig för att börja äta Viktväktarmat igen, att jag skulle gå in för det rejält i de drygt 4 veckorna som är kvar innan jag åker till Amerika. - 5 kilo, går jag ner 5 kilo så väger jag lika mycket som jag vägde för ett år sedan och det vore fantastiskt. I det stora hela behöver jag gå ner minst 15 kilo, men att börja med de här 5 skulle vara en sporre som förhoppningsvis ger mig den där knuffen att orka igen.

Så ja, det är därför jag startade upp den här bloggen. Jag ska skriva om min kamp för att gå ner i vikt och min kamp för att må bra! Det ska handla om matlagning och bakning som jag älskar, det ska handla om träningen som jag vill komma i gång med och som jag ska komma på ett bra mål med (förutom att jag vill springa Lidingö tjejlopp nästa år). Och så kommer den att handla om resor - mest för att jag reser en del i Sverige och ser fantastiska platser genom mitt jobb och på grund av att familjen och vänner är utspridda. Men också för att jag som sagt snart åker till Amerika i två veckor och till våren hoppas jag hinna med både Prag och London och kanske till och med Paris (nu drömmer jag här för ingen av dessa resor är bokade).

Så häng med mig, peppa mig, tipsa mig...


Jag och syrran efter Tjejmilen i september!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fullspäckad helg i bergslagen

Det var planerat sedan länge att jag skulle åka hem till Dalarna den förra helgen. Tanken var från början att jag skulle ha mina semestervec...