måndag 26 maj 2014

Det verkliga hotet

Nej, att jämföra "hotet" från rasisterna med "hotet" från vänstern (eller kommunisterna som du vill kalla dem) är INTE ok! 

Jag skriver detta till dig; ber dig att inte jämföra de båda partierna! 

- Ingen skillnad mellan rasister och kommunister, säger du igen! 
- Ingen skillnad? frågar jag! Att jag i dagsläget har ett konkret hot mot mig från ett av dem som feminist och allierad med antirasisterna... ingen skillnad??? Det är inte vänstern det hotet kommer ifrån! 

Att du då säger att du känner hotet från båda håll som liberal (och vit cis-man) - skämtar du med mig? För en gångs skull kan jag lite förstå de rasifierade som inte vill låta vita ha tolkningsföreträde för hur de upplever rasism (med all rätt)! Så ursäkta mig om jag inte kan ta dig på allvar då! Du känner inte det hotet på allvar om du kan säga sådana saker!

NEEEEEEEJ, hotet - som du säger - från vänstern är ett påhitt som ni socialistfobiker är livrädda för! En egenskapad rädsla för något ni själva skapat genom era egna fördomar och tolkningar är inte ett aktuellt hot!!! Rasisterna och nazisterna ÄR ett aktuellt hot! När rasister går omkring i publiken på antirasistdemonstrationer för att provocera fram bråk för att sedan beskylla det på "extremvänstern" - där är ett hot, att ni på den borgerliga sidan inte ser detta gör mig rädd!!! 

Det gör mig så jäkla ledsen och rädd när två sidor som båda kämpar för samma sak men på olika vis lägger ner så mycket energi på att hata varandra! Det är inget sätt som är fel och inget sätt som är rätt, allt beror på vad vi tror på och vad vi motiveras av! Jag motiveras av aktion och öppna demonstrationer - har aldrig känt mig så politiskt aktiv och intresserad som just nu! Så kom inte och säg att denna form av protester inte funkar! Respektera det istället och gör sen på ditt vis! Inget är fel och inget är rätt i kampen mot rasism och främlingsfientlighet - ingenting mer än bråket mellan högern och vänstern...

Och tänk på det här innan ni försvarar SD's rätt att få synas och höras; vi som är emot deras partiprogram och människosyn har också rätt att säga detta och förklara varför i en demokrati! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fullspäckad helg i bergslagen

Det var planerat sedan länge att jag skulle åka hem till Dalarna den förra helgen. Tanken var från början att jag skulle ha mina semestervec...