tisdag 23 februari 2016

2016 ska bli mitt år

Tänker att jag ska försöka börja blogga igen med lite mer fokus på allt jag gör och hur jag lever. Trodde ju aldrig att jag skulle leva det livet jag gör vid en ålder av 35. Jag har gjort så mycket, sett så mycket, lärt mig så mycket - men det finns också så otroligt mycket jag inte fått göra än.

2016 ska bli året då jag lär mig tycka om mig själv, när jag lär mig att älska den jag är och det jag gör. 

Förutom socialdansare (dansar bugg och modern fox) så är jag också viktväktare och har sen september gått ner 10,3 kilo. Jag är utbildad bebyggelseantikvarie och jobbar för tillfället 50 % på Norrbottens museum och 50 % som kommunantikvarie på Kiruna kommun. Detta betyder att jag bor halvtid i Luleå och halvtid i Kiruna. Dansar gör jag med Luleå bugg och swing och jag älskar det, dansar så mycket jag kan. 

2016 är också året när jag och syrran ska börja utföra Tjejklassikern med Vansbro tjejsim och Lidingö tjejlopp - ja, vi är redan anmälda och snart ska vi anmäla oss till Tjejvasan 2017 också. Ska bli så roligt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fullspäckad helg i bergslagen

Det var planerat sedan länge att jag skulle åka hem till Dalarna den förra helgen. Tanken var från början att jag skulle ha mina semestervec...