onsdag 30 april 2014

Fina koppar

Jag var till stan en sväng idag, på jakt efter en liten kompletterande present till min fina syster som fyller år på måndag! Eftersom hon och maken kommer hem till Falun i helgen så ska vi passa på att fira henne nu när jag är hemma också! 

Presenten avklarades fort och sedan gick jag omkring och dreglade över saker jag skulle vilja köpa! Har köpstopp på kläder, skor, böcker, filmer osv! Hittade dock massor med skoj! 

Dessa koppar finns på Åhléns nu och är vansinnigt retro-snygga! Jag lägger till de röda och turkosa på min önskelista! Får se om jag köper dem i present till mig själv om jag får en lägenhet snart! 
De andra kopparna jag verkligen gillade var dessa, också på Åhléns - gillar verkligen koppar utan handtag/öra! Får se om det blir ett par av dem också (inte som om jag inte har några koppar redan).


Idag är det Valborgsmässoafton - en dag jag inte firat på något särskilt vis genom mina år! Tvärtom så hade jag och min bästis under tonåren detta som en stanna hemma och titta på film kväll! Så det tänker jag göra idag; se på film! Det är singellivet i ett nötskal det! Blir Harry Potter och Halvblodsprinsen som jag såg gick på elvan. Pappa skulle titta på nå med Robert Gustafsson, men jag föredrar Harry Potters fantasyvärld!


Hur firar ni? Om ni firar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fullspäckad helg i bergslagen

Det var planerat sedan länge att jag skulle åka hem till Dalarna den förra helgen. Tanken var från början att jag skulle ha mina semestervec...