fredag 2 december 2016

1) Årets bästa Instagram-bild

Brukar se december som en chans att komma igång med bloggandet ordentligt igen med hjälp av någon bloggutmaning/julkalenderutmaning. Något år har det varit en fotoutmaning, ett annat en skrivutmaning - detta år hoppar jag på Emma Sundhs 31 Bloggutmaningar som hon satt ihop med hjälp av idéer från sina bloggläsare (bl.a. jag). Utmaningen pågår hela december.

Första utmaningen var igår, men eftersom jag satt och jobbade på stan utan internet hela dagen (ofantligt skönt och jag fick så mycket gjort) - så kommer den första utmaningen här.

1 december) Årets bästa Instragram-bild
Egentligen tror jag inte årets bästa bild är tagen än, för jag känner på mig att den kommer bli under julen när alla syskonbarnen får träffas, men fram tills dess så får denna bild representera mitt år. En bild som jag blir sååå glad av.
Det var när jag och syrran precis hade träffats efter att ha gått i mål i Lidingö tjejlopp/Rosa bandet loppet. Hur vi försökte och försökte få till en bild där vi kunde se nöjda och glada ut - vilket vi var. Bild på bild på bild och tillsist så stod väl inte syrran ut...det var då den togs, denna fantastiska "vi har gått i mål bild" som måste vara årets bästa Instagrambild. =) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fullspäckad helg i bergslagen

Det var planerat sedan länge att jag skulle åka hem till Dalarna den förra helgen. Tanken var från början att jag skulle ha mina semestervec...