söndag 13 september 2015

Första maran över...

Bilen hem går om en timme ungefär, så fördriver tiden på hotellrummet; lyssnarpå  musik och tänkte passa på att skriva ett blogginlägg om gårdagen. Borde kanske egentligen gå och handla lite matsäck, men är sååå trött. Glad, men trött. 

Gårdagen blev verkligen JÄTTErolig och fick såååå många bra danser. Är så glad att det är dem jag kommer minnas. Dansade massvis med bugg, fick några riktigt bra foxar och framförallt så var det så mycket glädje, trots trötta fötter och kroppar. 3 blåsor på tårna har jag hittat och ett blåmärke på foten där jag blev stämplad...men krämporna minns en inte, dock danserna...
Finix och Expanders var riktigt bra - Finix som kör flera Keith Urban låtar och Expanders som gillar Refreshments och John Mayer, men det här tredje bandet - mjäh...de kämpade på bra och var glada, men pratade för mycket och förstörde många låtar. 

Nu är frågan om en orkar gå på buggkursen ikväll. Får kanske se när jag kommer hem idag, och hur kroppen mår. Mest ont i tårna nu, men gissar att det är många muskler som är slitna. Jobb i morgon alltså...hur ska det gå?! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fullspäckad helg i bergslagen

Det var planerat sedan länge att jag skulle åka hem till Dalarna den förra helgen. Tanken var från början att jag skulle ha mina semestervec...