onsdag 31 december 2014

Inte vad jag planerat

Vaknade i morse och mådde jättelilla; gick upp och kräktes! Jag funderade på en gång om det var tabletterna jag hade tagit kvällen innan?! Hade jag ätit för lite eller var det en medicin den här kroppen inte klarade? För jag blev riktigt hungrig efteråt och åt en smörgås och drack juice och blev piggare! Men jag var såååå tung i huvudet, kände mig febrig och låg och sov, vilade och lyssnade lite på en ljudbok! 

Jag tog tag i mig själv när klockan började närma sig två på eftermiddagen, tog en dusch, åt lite till och piggnade till! 

Trots detta så var medicinen så bra att näsan slutat rinna och täpptheten bråkar bara lite. Så håll tummarna, jag ska testa att ta medicinen en gång till! Ska bara se till att äta bättre! 

Här ligger syrran med Avery på magen! Hon är så kär i henne att det är svårt att släppa henne! Idag har hon en Leksands body på sig som pappa införskaffade, syrran och brorsan är glada för det - leksingar som de är! :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fullspäckad helg i bergslagen

Det var planerat sedan länge att jag skulle åka hem till Dalarna den förra helgen. Tanken var från början att jag skulle ha mina semestervec...